Muziek Meesters Westland

Slagwerk

Er zijn drie soorten slaginstrumenten: ongestemd slagwerk (zoals drums), gestemd slagwerk (zoals xylofoon en marimba) en percussie (zoals bongo’s). Aangezien er zoveel verschillende slaginstrumenten zijn, kun je -in overleg met de docent- van alles uitproberen. Je slagwerkles kan bijvoorbeeld een drumles, een percussieles of een marimbales zijn. Je kunt veel verschillende muziekstijlen leren; van pop, jazz, rock, wereldmuziek, folk tot klassiek.
Als je in een orkest van een vereniging speelt, of je speelt in een bandje, dan kun je samen met de docent je lessen daarop richten.

Wat kun je verwachten van de lessen?

Als je begint met muzieklessen heb je wekelijks les. Dit kan een individuele les zijn, maar je kunt ook met z’n tweeën op les komen. Dat heet dan duoles.
In de lessen komen allerlei zaken aan bod zoals samenspel, techniek, improvisatie, muzikaliteit, ritme, timing, houding, luisteren, noten lezen, theorie en vooral heel veel plezier. Je zult natuurlijk ook thuis muziek maken en daarvoor zal je een instrument moeten aanschaffen of huren. Anneloes en Pepijn kunnen je adviseren en begeleiden bij de aanschaf van een instrument.
Muziek is voor alle leeftijden en vanaf 5 jaar kan docente Anneloes prima met je aan de slag. Heb je interesse, vraag een gratis proefles aan, zodat je samen kunt kijken wat de mogelijkheden zijn.

Lestijden worden in overleg afgesproken. 

DrumStarter

Op donderdagen geeft Baue ook DrumStarter. 

Kijk hier voor meer info

 

Wanneer?

Donderdag in 's-Gravenzande (Baue Kunstman)

Leslocaties

Hoofdlocatie 's-Gravenzande

MFC Maesemunde
Koningin Julianaweg 160
2691GH 's-Gravenzande

Muziekmeesters Westland online