Muziek Meesters Westland

Ukkies

Cursussen voor Ukkies (7 mnd. - 4 jaar)

Plezier hebben in muziek begint al op heel jonge leeftijd. De muzieklessen voor jonge kinderen, 0-4 jaar, zijn altijd samen met een (groot)ouder of andere volwassene. Je maakt samen spelenderwijs kennis met muziek en het plezier dat je daaraan kunt beleven. En je kunt thuis de liedjes en muziekspelletjes herhalen zo vaak je wilt.

Wat kun je van de lessen verwachten?

'Spelen met muziek' is een cursus van 10 lessen van 1 uur. Er zijn groepen met kinderen van 7 maanden tot 2 jaar en van 2 tot 4 jaar. In dit uur is ook een kleine pauze. Spelen met Muziek I (7 mnd.-2 jaar) en Spelen met Muziek II (2-4 jaar) starten weer eind september 2020.

Je zingt samen, er zijn bewegingsliedjes, klapspelletjes en nog veel meer. En de kinderen spelen op muziekinstrumentjes speciaal voor deze leeftijd.
Het plezier van samen muziek maken is elke week weer een feest. Zingen, spelen en dansen is daarnaast ook goed voor de ontwikkeling van kinderen. Door de muziek worden motoriek en ritmegevoel ontwikkeld en het zingen stimuleert de taalontwikkeling. Kosten: €68,- per deelnemer.

Spelen met Muziek en Theater voor peuters

Spelen met Muziek en Theater is een cursus van 10 lessen. Vijf lessen muziek en vijf lessen spel. Peuters spelen van nature en hebben een rijke fantasie! Plezier hebben in muziek en spel begint eerder dan je denkt! In de muzieklessen spelen de kinderen op muziekinstrumentjes, speciaal voor deze leeftijd. De theaterlessen worden ondersteunt door verhalen en gebruiksvoorwerpen. Deze cursus start weer in februari 2021.

Kosten: €68,- per deelnemer.

Proeflessen

In september 2020 zijn er proeflessen van de cursussen Spelen met Muziek en Spelen met Muziek II. Inschrijven op de proeflessen kan vanaf juli 2020.

Inschrijven voor proefles of cursus.

 

Wanneer?

Proeflessen september
Start cursussen aansluitend

Leslocaties

Hoofdlocatie 's-Gravenzande

MFC Maesemunde
Koningin Julianaweg 160
2691GH 's-Gravenzande

Naaldwijk locatie Koperen Kees

Theaterschool Koperen Kees
's Gravenzandseweg 105A
2671JL Naaldwijk
tel. 0174 730 756 (uitsluitend voor lessen op deze locatie)

De Lier locatie Achterlaantje

Basisschool de Achtsprong
Achterlaantje 10
2678TC De Lier

Peutercursus Muziek in de bibliotheek

 

Maandag 4 mei: Start Peutercursus Muziek Bibliotheek Monster 10.00-11.00 uur.  Les 2, 3 en 4 op 11, 18 en 25 mei

 

Aanmelden via bibliotheek

Muziekmeesters Westland online