Muziek Meesters Westland

Ukkies

met ingang van 19 nov. zijn alle lessen voor 0-4 jaar met ouders gecanceld tot de kerstvakantie wegens het verbod op zingen.

Spelen Met Muziek Online

Klik op de afbeelding om naar MM Online te gaan

Cursussen voor Ukkies (7 mnd. - 4 jaar)

Plezier hebben in muziek begint al op heel jonge leeftijd. De muzieklessen voor jonge kinderen, 0-4 jaar, zijn altijd samen met een (groot)ouder of andere volwassene. Je maakt samen spelenderwijs kennis met muziek en het plezier dat je daaraan kunt beleven. En je kunt thuis de liedjes en muziekspelletjes herhalen zo vaak je wilt.

Wat kun je van de lessen verwachten?

'Spelen met muziek' is een cursus van 10 lessen van 1 uur. Er zijn groepen met kinderen van 7 maanden tot 2 jaar en van 2 tot 4 jaar. Spelen met Muziek I (7 mnd.-2 jaar) en Spelen met Muziek II (2-4 jaar) starten weer in februari 2021.

Je zingt samen, er zijn bewegingsliedjes, klapspelletjes en nog veel meer. En de kinderen spelen op muziekinstrumentjes speciaal voor deze leeftijd.
Het plezier van samen muziek maken is elke week weer een feest. Zingen, spelen, luisteren en dansen is ook goed voor de ontwikkeling van de kinderen. Door de muziek worden motoriek en ritmegevoel ontwikkeld en het zingen stimuleert de taalontwikkeling. Kosten: € 68,- per deelnemer.

Spelen met Muziek en Theater voor peuters

Spelen met Muziek en Theater is een cursus van 10 lessen. Vijf lessen muziek en vijf lessen spel. Peuters spelen van nature en hebben een rijke fantasie! Plezier hebben in muziek en spel begint eerder dan je denkt! In de muzieklessen spelen de kinderen op muziekinstrumentjes, speciaal voor deze leeftijd. De theaterlessen worden ondersteunt door verhalen en gebruiksvoorwerpen. Deze cursus start weer in februari 2021.

Kosten: € 68,- per deelnemer.

Kosten proefles € 5,- per deelnemer.

Inschrijven voor de cursus en/of de proefles.

De cursus staat bij "Ukkies" en de proefles staat bij "Aanmelden proefles korte cursussen"

Voor ukkies staan er heel veel lesjes op Muziekmeesters Online, onze online muziekschool. Categorie Kijken en Meedoen 0-4 jaar.

 

Neem eens een kijkje, een lesje kost € 3,00 en je kunt het zo vaak meedoen als je wil. Haal juf Mieke of juf Romke naar je huis en heb een heerlijke activiteit met je kindje samen. 

 

Veranderde omstandigheden wegens COVID-19

Om besmetting buiten de deur te houden geven we de lessen in grotere ruimtes dan voorheen. Tussendoor hebben de docenten ook tijd nodig om stoelen, instrumentjes en de deurknoppen schoon te maken.

De les duurt daarom 45 minuten zonder uitloopmogelijkheden en niet te veel gezellig napraten in de lesruimte. Deelnemers krijgen een protocol hoe we de veiligheid en hygiëne per locatie organiseren.

Fijn dat het weer kan! maar we blijven voorzichtig.

Wanneer?

Spelen met Muziek
In januari en februari losse lessen of strippenkaart van 4 lessen.
Start nieuwe cursussen 3, 4 en 5 maart.
Peutermuziek in de bibliotheek in Wateringen start 25 januari

Cursus

tijd

plaats

start cursus

SMM I 9.15 uur 's-Gravenzande 3 mrt.
SMM II 10.15 uur 's-Gravenzande 3 mrt.
SMM I 9.15 uur De Lier 4 mrt.
SMM II 10.30 uur De Lier 4 mrt.
SMM I 9.15 uur Naaldwijk 5 mrt.
SMM II 10.15 uur Naaldwijk 5 mrt.

Leslocaties

Hoofdlocatie 's-Gravenzande

MFC Maesemunde
Koningin Julianaweg 160
2691GH 's-Gravenzande

Naaldwijk locatie Koperen Kees

Theaterschool Koperen Kees
's Gravenzandseweg 105A
2671JL Naaldwijk

De Lier locatie Bibliotheek

van Rijnstraat 28
2678 BP De Lier

Peutercursus Muziek in de Bibliotheek van Wateringen

Peutercursus Muziek

Vier ochtenden van 10.00 tot 11.00 uur muziek maken met je peuter in de bibliotheek. Maandag 25 januari en 1, 8 en 15 februari 2021 zijn de data. De kosten zijn € 35,00 voor 4 lessen.

Adres, Dorpskade 3 te Wateringen

Muziekmeesters Westland online