Muziek Meesters Westland

Lessen

individuele lessen

Muziekmeesters Westland werkt met een tarief per klokuur. Dit is voor seizoen 24-25 € 48,50

 

Met je docent spreek je af welke lesvorm voor jou goed is. Dat kan 20 of 30 minuten per week zijn, of een langere les 1 x in de twee weken

Lessen voor leerlingen vanaf 21 jaar plus 21% BTW

De docenten in het collectief Muziekmeesters Westland maken zelf afspraken met u over de BTW op het lesgeld voor volwassenen.

 

Instrumentenverhuur

Als je les volgt en niet direct een instrument wilt aanschaffen, kun je bij Muziekmeesters Westland ook een instrument huren (indien voorradig). De kosten staan hieronder vermeld in de tabel.

Je ontvangt bij aanvang van de huurovereenkomst een nota voor de borg en één cursusjaar huur. (bij instromen na aanvang van het seizoen, borg plus huur voor de rest van het seizoen)

Na afloop van het cursusjaar en/of je lessen wordt de borg gerestitueerd na inleveren van het instrument. Heb je het instrument een kortere periode gehuurd dan waarover de huur is berekend, dan wordt tevens een deel van de huur gerestitueerd.

Huur je het instrument langer dan één cursusjaar, dan ontvang je een nota voor de huur in ieder volgend schooljaar. Startende leerlingen hebben voorrang mbt. huurinstrumenten. Het is dus niet altijd mogelijk langer dan één schooljaar te huren.

Huur je het instrument ook in de zomer dan telt dit als een lesblok en het tarief dat daarvoor staat wordt gefactureerd.

 Instrument Prijs per maand in € Prijs per jaar in € Borg in €
 Gitaar  12    100
 Keyboard  12    100
 Viool  12    100
 Trompet   16    100
 Klarinet  16    100
 Dwarsfluit  16    100
 Saxofoon  20    150
 Cello  20    150
 Harp  20    150

InstrumentStarter vaste prijs per cursus 

  Huur 12 lessen in € Borg in €

keyboard of gitaar

 20  0

drumpad/stokken

 10  0

cello of viool

 30   50

saxofoon

 30  50

 

Groepslessen

Bandcoaching

Ook voor bestaande bands kan coaching op maat gerealiseerd worden. Denk aan improvisatielessen, compositielessen, en ook kan aan het samenspel op ieder niveau gewerkt worden onder leiding van de docenten van Muziekmeesters.

Mail of bel voor de mogelijkheden.

Muziekschool Orkest

Het muziekschoolorkest repeteert op vrijdagen van 18.15 uur tot 19.30 uur.  Het orkest is voor alle leerlingen en alle instrumenten. Het orkest is voor jongeren én volwassenen. Bepaald niveau is wel nodig, een keer meespelen om te proberen kan altijd!

Muziekmeesters Westland online