Muziek Meesters Westland

Casper Draak

Wie ben ik?

Ik ben Casper Draak en ik heb 2 passies: muziek maken en lesgeven. Ik heb de studie Docent Muziek afgerond op Codarts, Het Rotterdams Conservatorium. Momenteel ben ik al enkele jaren aan het werk als gitaar- en muziekdocent. De gitaarlessen geef ik onder andere bij Muziek Meesters Westland en als muziekdocent geef ik les in het primair en voortgezet onderwijs.
Ook heb ik me als gitarist kunnen ontwikkelen door in verschillende bandjes te spelen. Het geven van gitaarles is voor mij dus de ideale combinatie van deze passies en hoop zo ook het vuur door te kunnen geven aan anderen.

Instrument

Iedereen met een gitaar (akoestisch én elektrisch) kan bij mij terecht. Maar ook met een ukelele ben je van harte welkom!

Wat kun je verwachten van de lessen?

Of je nu 6 of 60 bent, nog nooit een gitaar hebt vast gehouden of al jaren niet uit dat ene loopje komt, het maakt niet uit. Ik help je verder. In mijn lessen staat plezier centraal, muziek moet wel leuk zijn! Met jongere kinderen (6-12) ga ik aan de hand van simpelweg uitproberen en het spelen van muzikale spelletjes op zoek naar de noten en akkoorden op de gitaar. Ik help een leerling graag met wat hij/zij zelf zou willen en kunnen spelen. Dat kunnen zowel de laatste popsongs als klassiekers zijn. Elke les is dus speciaal voor jou op maat gemaakt.

Muziekmeesters Westland online