Muziek Meesters Westland

Instrumenten Starter

GitaarStarter

Ontdek in 12 lessen spelenderwijs de gitaar in de cursus GitaarStarter! Met de docent ga je aan de hand van simpelweg uitproberen en het spelen van muzikale spelletjes op zoek naar de noten op de gitaar.
Je leert de basis van het gitaarspelen. Tijdens de cursus zing je ook bij je gitaarspel en doe je allerlei muzikale oefeningen om ritme en melodie onder de knie te krijgen. Aan het einde van de cursus mag je aan je familie en vrienden laten zien wat je geleerd hebt.
De lestijd is 45 minuten. Er is plaats voor 5 tot 8 kinderen van 8-12 jaar. Bij 3 of 4 of deelnemers wordt de lestijd 30 minuten. Een gitaar om thuis te oefenen is te huur.

Prijs: € 78,00 (huur gitaar voor de hele cursus € 20,00)

Proeflessen


Op woensdag 23 en 30 januari zijn er proeflessen instrumentenstarter. De nieuwe cursus start op woensdag 6 februari. Om mee te doen met een proefles, graag een mail naar 

info@muziekmeesterswestland.nl

Direct Inschrijven voor de cursus

KeyboardStarter

In 12 lessen leer je de basis van muziek maken op het keyboard in de cursus KeyboardStarter! Je krijgt les in een groepje en thuis oefen je op piano of keyboard. Je speelt mee met MP3tjes en je leert liedjes op je gehoor. De docent mailt oefeningen en liedjes die je thuis kunt doen. Je krijgt ook lesmateriaal op papier. Aan het einde van de cursus laat je aan je vrienden en familie zien wat je geleerd hebt.

De lestijd is 45 minuten. Er is plaats voor 5 tot 8 kinderen van 6-11 jaar. Bij 3 of 4 of deelnemers wordt de lestijd 30 minuten. Als je geen eigen instrument hebt kun je een keyboard huren van de muziekschool.

Prijs: € 78,00 (huur keyboard voor de hele cursus € 20,00)

Leslocaties

Hoofdlocatie 's-Gravenzande

MFC Maesemunde
Koningin Julianaweg 160
2691GH 's-Gravenzande

Locatie Kwintsheul

Basisschool Andreashof
Leeuwerik 11
2295PE Kwintsheul

De Lier locatie Sportlaan

Basisschool De Achtsprong
Sportlaan 47
2678 VG De Lier

Muziekmeesters Westland online