Muziek Meesters Westland

Caprice Pronk

Wie ben ik

Mijn naam is Caprice Pronk en ik woon in Hoek van Holland met mijn man en kinderen. Van kleins af aan ben ik al met muziek bezig.
In 2019 ben ik begonnen met muziekles te geven op een kinderdagverblijf. Ik vond dit zo ontzettend leuk om te doen. Ik ben na twee jaar de Post-hbo docentenopleiding Muziek op Schoot gaan doen en momenteel mag ik mij officieel docent “Muziek op Schoot" noemen.

 

Wat kun je verwachten

Plezier hebben in muziek begint al op heel jonge leeftijd. De muzieklessen voor jonge kinderen, 0-4 jaar, zijn altijd samen met een (groot)ouder of andere volwassene. Je maakt samen spelenderwijs kennis met muziek en het plezier dat je daaraan kunt beleven. En je kunt thuis de liedjes en muziekspelletjes herhalen zo vaak je wilt. Het is geweldig om al die stralende gezichten te zien en de vooruitgang te zien die de kinderen opdoen bij de lessen. Ieder kind reageert weer anders. Sommige kinderen kijken alleen maar toe en doen na een paar lessen vol overgave mee. Kinderen genieten zichtbaar van muziek en het is prachtig om te zien hoe ze opleven bij het horen van mooie muziek.

Caprice tijdens het Ukkies Concert

Muziekmeesters Westland online