Muziek Meesters Westland

Inschrijven

INFORMATIE LESSEN

Wil je je inschrijven voor de muzieklessen, klik dan op onderstaande link. Het is aan te raden eerst deze pagina met informatie en lesvoorwaarden te lezen.

!! Als je jonger bent dan 18 jaar, graag het mailadres en telefoonnummer van ouder(s)/verzorger(s) opgeven. !!

INSCHRIJVEN

WELZIJNe25

Kies je voor een product dat je betaalt met ideal, dan wordt je geleid naar een betaalpagina met naam Welzijn e25. Dat is de grote organisatie waarvan Muziekmeesters een onderdeel is. 

Gratis Proefles

Nadat je bent ingeschreven via de website komen je gegevens bij de administratie van Muziekmeesters Westland terecht. Zij zullen je aan de juiste docent koppelen. Er zal z.s.m. contact opgenomen worden om de (proef)les(sen) in te plannen.   

Indien je gebruik wilt maken van een huurinstrument (indien voorradig) of andere wensen hebt, kun je dit in het opmerkingenvakje bij de inschrijving aangeven. De gratis proeflessen zijn voor individuele muzieklessen.

Aanmelden gratis proefles individuele lessen

Een gratis proefles met een muziekinstrument is 20 minuten. De docent neemt na aanmelding contact op voor een afspraak. Geef in het opmerkingenvakje aan welke cursus, welk instrument of als het zangles betreft.

Aanmelden proeflessen korte cursussen

De proeflessen voor korte cursussen kosten €5,50. Via de link inschrijven kun je kiezen voor Aanmelden proefles korte cursussen.

De korte cursussen

Kijk voor 0-4 jaar bij Ukkies, voor 4-6 jaar bij Muziekparade en voor 7-12 jaar onder Instrumentenparade of InstrumentenStarter.

LESVOORWAARDEN

Cursusjaar
Het cursusjaar loopt van 5 september 2022 tot en met 25 juni 2023. Daarna zijn er nog eventuele inhaallessen. In augustus 2023 zijn er geen reguliere muzieklessen.

Inschrijving
Inschrijven voor individuele lessen, bandjes en ensembles kan het hele cursusjaar door plaatsvinden. De lessen beginnen in overleg met de docent. De minimale afname van lessen is één lesblok. Bij duo-lessen of lessen om-de-week is de minimale afname twee lesblokken.

Opzeggen
De lessen kunnen per mail opgezegd worden, minimaal 1 maand vóór aanvang van het nieuwe blok.  Ook bij korte cursussen is de opzegtermijn 1 maand. Voordat er voor het eerst ingeschreven wordt voor een lesblok, kan een aspirant-leerling eventueel een gratis proefles volgen.

Verhindering
Afmelding voor een les graag minstens 24 uur van tevoren. Docenten zijn tijdens het lesgeven niet bereikbaar. De leerling heeft na afmelding geen recht op een vervangende les maar in overleg met de docent lukt het soms wel. Dit kan echter niet gegarandeerd worden. Indien de docent verhinderd is, zal in overleg een vervangende les afgesproken worden. Bij (langdurige) ziekte van de docent, zal deze voor een gekwalificeerde vervanger zorgen. Bij afwezigheid van de docent vindt restitutie van lesgelden plaats vanaf de derde gemiste les. 

Uit de periode Corona is gebleken dat Online lessen een goede vervanging zijn voor live lessen die niet door kunnen gaan. Een Online les kan altijd in de plaats komen van een live les, het lesgeld blijft gelijk.

Lesmateriaal
Het lesmateriaal (lesboeken, bladmuziek, muziekpapier e.d.) wordt in overleg met de docent door de leerling zelf aangeschaft. Dit geldt ook voor snaren, lessenaar en andere benodigdheden.

Groepslessen (Spelen met Muziek, Muziekparade, InstrumentenStarter)
Wanneer je je inschrijft voor een korte cursus met groepslessen bij Muziekmeesters Westland conformeer je je aan de volledige lessenreeks. Hierdoor is restitutie van het lesgeld bij een gemiste les niet mogelijk. Als de lessenreeks door onvoorziene omstandigheden niet kan worden afgemaakt, kunt u altijd contact met ons opnemen om tot een oplossing te komen.

De opzegtermijn binnen een korte cursus is 1 maand.

Muziekmeesters Westland online