Muziek Meesters Westland

Maarten Bonder

Wie ben ik?

Vanaf de jonge leeftijd van 10 jaar kwam ik in aanraking met het keyboard. Door mijn brede interesse in verschillende muziekstijlen was dit het perfecte instrument voor mij en ging er een wereld voor me open. Via de Muziekschool heb ik hierin ruim 8 jaar les gehad waarna ik mijn muzikale leerweg vervolgde met de opleiding MediaMusic aan het ArtEZ conservatorium in Enschede (met onder andere gastlessen van Junkie XL). Tijdens mijn studie kreeg ik ook meer en meer interesse in het spelen van pianostukken, bijvoorbeeld van Ludovico Einaudi en Yiruma. Nadat ik in 2010 mijn Bachelor diploma heb gehaald, heb ik de aansluitende Master-opleiding MediaMusic gevolgd met als specialisatie muziek & audio voor games. In 2013 ben ik afgestudeerd als Master of Music. In het verleden heb ik gewerkt als in-house componist en sound designer voor een game-ontwikkelaar en als docent ‘Game Music & Audio’ op het ArtEZ conservatorium. Tegenwoordig ben ik werkzaam als zelfstandig media-componist & sound designer en tevens geef ik  pianoles, keyboardles & muziekproductie op muziekscholen.

Instrument

Ik geef lessen voor piano, keyboard en op het gebied van muziekproductie & compositie.

Wat kun je verwachten van de lessen?

Door mijn brede muzieksmaak en kennis voel ik me thuis in veel verschillende stijlen. Plezier maken en jezelf als het ware verliezen in de muziek staan bij mij voorop in mijn lessen. Of je nou een beginner bent of al een tijdje speelt, ik help je graag om je pianospel uit te breiden en/of alles uit het keyboard te halen. Daarnaast kan ik je (door mijn studie en achtergrond) helpen op het gebied van muziekproductie, compositie en sound design, als je je daar graag meer mee bezig wilt houden.

Ondanks dat een basis aan muziektheorie en notenschrift belangrijk is, werk ik ook veel vanuit de wens van de leerling en is er daarom veel ruimte voor jouw eigen input. Op deze manier wil ik je het beste van beide werelden meegeven.

Neem ook eens HIER een kijkje.

Klik op de afbeelding voor Maarten's website.

Muziekmeesters Westland online