Muziek Meesters Westland

Peter Dingemanse

Wie ben ik?

Mijn naam is Peter Dingemanse. Ik geef al jaren pianoles, keyboardles en orgelles aan kinderen, jongeren en volwassenen. Dat doe ik op (muziek)scholen en ook privé. Ook dirigeer ik verschillende koren, die soms een prijs winnen, zoals bij de Joop van den Ende Sisters & Brothers Zangwedstrijd.

Ik heb een klassieke opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gevolgd en ook een opleiding lichte muziek aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. Hierdoor heb ik een breed aanbod van muziekstijlen: van klassiek tot pop tot jazz.

Instrumenten

Ik geef piano-, keyboard- en orgelles. Hiermee kun je al beginnen als je ongeveer 6 jaar bent. En je kunt er je hele leven mee doorgaan!

Wat kun je van de lessen verwachten?

Muziek maken is leuk, maar de discipline om regelmatig (lees: elke dag) te oefenen is moeilijk. Als je muzikaal talent en/of studie-ijver niet altijd aanwezig is, doe ik toch mijn best om je te inspireren en te stimuleren om de best mogelijke muzikale prestatie te leveren. Ik probeer een plezierig evenwicht te bewaren tussen inspanning en ontspanning.

Dit doe ik door mijn lessen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden. Ik gebruik hiervoor de bekende lesmethodes, maar ook veel aanvullend materiaal en eigen arrangementen van bijvoorbeeld popsongs. Daarbij kun je gebruik maken van door mij gemaakte midifiles of mp3-tjes. Altijd al willen improviseren? Je zult versteld staan wat we samen kunnen bereiken! 

Muziekmeesters Westland online