Muziek Meesters Westland

Groepen instrumentaal

Muziekschool Orkest

Meld je nu aan voor het Muziekschool Orkest 

Onder leiding van de docenten Yolanda Davids, Marc Kaptijn en Marie-Christine Goergen repeteert het muziekschoolorkest op vrijdagen van 18.15 tot 19.30 uur. Zowel jongeren als volwassenen kunnen deel uitmaken van de groep. 

Je kan je nu aanmelden via de site. Klik hier om te zien welke weken we repeteren Planning

Lees hier meer over project samenspel

Iedere docent zal beamen dat samenspel het plezier in muziek maken verhoogt en de muzikaliteit verbetert. Daarom zijn er veel mogelijkheden tot samenspel: in vaste ensembles, maar ook op voorspeeldagen of leerlingendagen. Veel docenten organiseren daarnaast nog extra activiteiten voor hun leerlingen, zoals Vincent Janses akoestische sessies tijdens 'Vinnie's Gittar Day' en Erik-Jan de Withs 'saxofoondag'.

Groepslessen

Op basis van wensen en combinaties van leerlingen kunnen samenspelgroepen worden opgezet. Bij voldoende aanmeldingen worden instrumentale lessen ook in groepsverband gegeven.

Beginners kunnen in groepsverband starten in korte cursussen zoals GitaarStarter of KeyboardStarter en daarna doorstromen in een duo-of groepsles

Samenspel

Dominique Zwartelé geeft kamermuziekles aan klarinetensembles en bij Anneloes Meier kun je terecht voor slagwerkgroepen. Vincent Janse geeft bandcoaching voor jongeren en volwassenen. 

In bovenstaande balk kunt u zich via de pagina Inschrijven aanmelden voor de lessen.

Leslocaties

Hoofdlocatie 's-Gravenzande

MFC Maesemunde
Koningin Julianaweg 160
2691GH 's-Gravenzande

Muziekmeesters Westland online