Muziek Meesters Westland

Groepen instrumentaal

Lees hier meer over project samenspel

Iedere docent zal beamen dat samenspel het plezier in muziek maken verhoogt en de muzikaliteit verbetert. Daarom zijn er veel mogelijkheden tot samenspel: in vaste ensembles, maar ook op voorspeeldagen of leerlingendagen. Veel docenten organiseren daarnaast nog extra activiteiten voor hun leerlingen, zoals Vincent Janses akoestische sessies tijdens 'Vinnie's Gittar Day' en Erik-Jan de Withs 'saxofoondag'.

Groepslessen

Op basis van wensen en combinaties van leerlingen kunnen samenspelgroepen worden opgezet. Bij voldoende aanmeldingen worden instrumentale lessen ook in groepsverband gegeven.

Beginners kunnen in groepsverband starten in korte cursussen zoals GitaarStarter of KeyboardStarter en daarna doorstromen in een duo-of groepsles

Samenspel

Onder leiding van docent Katja Dirven komt een groep strijkers regelmatig bij elkaar. Zowel jongeren als volwassenen maken deel uit van de groep. 

Dominique Zwartelé geeft kamermuziekles aan klarinetensembles, bij Anneloes Meier kun je terecht voor slagwerkgroepen of het spelen in een band. 

In bovenstaande balk kunt u zich via de pagina Inschrijven aanmelden voor de lessen.

Westlands Saxofoon Orkest onder leiding van Erik-Jan de With

LEES MEER
Muziekmeesters Westland online