Muziek Meesters Westland

PUUR! Cultuur

Puur! het cultuurprogramma

Hier zie je het filmpje van WOS-tv

voor mensen met een verstandelijke beperking

Het PUUR! orkest is gestart in januari. We groeiden snel naar 11 deelnemers. Helaas moesten we stoppen begin maart. We hopen snel weer samen muziek te maken. WOS-tv heeft een mooi filmje gemaakt op één van de repetities.  De start van het PUUR! Orkest is mede mogelijk gemaakt door beheersstichting Loswal "De Bonnen".

PUUR! Orkest VOORLOPIG GEEN REPETITIES WEGENS CORONA

Eerste repetitie op 7 januari!

Het PUUR! Orkest is gestart in januari 2020! Op de muziekschool in 's-Gravenzande zijn de repetities. Dinsdagavond van 19.30-21.00 uur ben je van harte welkom om mee muziek te maken. 

Tot aan juni oefenen we 20 dinsdagavonden, en in juni geeft het PUUR! Orkest een concert. Je hoeft nog geen muziekinstrument te kunnen bespelen, je leert het vanzelf met z'n allen.

Kom eens kijken of een keertje meedoen!

INSCHRIJVEN KLIK HIER

Meer weten, bel 0174-352 125 of mail info@muziekmeesterswestland.nl

PUUR! muziekles

Extra muzieklessen bij het orkest zijn er elke dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur. Zit je in het orkest en wil je graag wat meer leren? Dan kan je dit met Annemarie of Ferry tijdens het orkest afspreken. Deze lessen kosten € 10.00 per keer.

Je kunt ook op muziekles 20 min. iedere week. Dat kan bij alle docenten van de muziekschool. Je kiest een muziekinstrument, en hebt dan 10 weken les voor € 70,00 Thuis oefenen hoort erbij!

musicaldag in Wateringen

WORKSHOPMIDDAG PUUR! CULTUUR

9 NOVEMBER was de workshopmiddag op THEATERSCHOOL KOPEREN KEES, 13.30-16.00 UUR, muziek-, dans-, theater- en beeldende kunst workshops.

Hou de website in de gaten voor de volgende keer......

MELD JE AAN

Muziekmeesters Westland online