Muziek Meesters Westland

Rianne Korteland

Wie ben ik?

Mijn naam is Rianne Korteland. Ik ben 25 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn afstudeerjaar op het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Ik studeer docent muziek met als hoofdinstrument saxofoon pop/jazz. Daarnaast speel ik in de band Feelings waarmee wij door het hele land optredens geven en speel ik vaak samen met mijn pianist Ferry de Jong op bruiloften en partijen.

Instrument

Ik speel zelf alt-, tenor-, baritonsaxofoon en piano. Ik geef piano- en saxofoonlessen bij mijn eigen muziekschool. Daarnaast geef ik verschillende lessen bij Muziekmeesters Westland zoals lessen op BSO's, basisscholen en naschoolse activiteiten zoals de Muziekparade en het Muziekoerwoud.

Wat kun je verwachten?

Bij Muziekmeesters Westland kun je bij mij lessen volgen in veel verschillende muziekinstrumenten. Ik vind het dan ook heel belangrijk om uit het kind te halen wat hij/zij zelf het allerleukst vind. Ik werk veel met de jongere kinderen. Bij hen staat het plezier in muziek maken voorop.

Daarnaast gebruik ik zo veel mogelijk werkvormen met muziek. Zo behandelen we vaak nieuwe instrumenten aan de hand van een verhaal en maken we ook veel gebruiken van de combinatie van muziek en bewegen tijdens de muzieklessen.

Het kind kan meestal zelf het beste ontdekken wat hij/zij het allerleukst vind in het maken van muziek. Op deze manier ontwikkelt een kind zich het beste en kan het daarna doorstromen naar een instrument naar keuze.

 website van Rianne

Muziekmeesters Westland online