Muziek Meesters Westland

Instrumenten Starter

nieuwe cursussen in februari 2022

Binnenkort op de website

Proeflessen

Om mee te doen met een proefles, graag inschrijven onder PROEFLESSEN KORTE CURSUSSEN. Een proefles kost € 5

Direct Inschrijven voor de cursus of proefles

GitaarStarter

Ontdek in 12 lessen spelenderwijs de gitaar in de cursus GitaarStarter! Met de docent ga je aan de hand van simpelweg uitproberen en het spelen van muzikale spelletjes op zoek naar de noten op de gitaar.
Je leert de basis van het gitaarspelen. Tijdens de cursus zing je ook bij je gitaarspel en doe je allerlei muzikale oefeningen om ritme en melodie onder de knie te krijgen. Aan het einde van de cursus mag je aan je familie en vrienden laten zien wat je geleerd hebt.
De lestijd is 30 minuten. Er is plaats voor 4 kinderen van 8-11 jaar. Een gitaar om thuis te oefenen is te huur.

Prijs: € 87,00 voor 12 lessen (huur gitaar voor de hele cursus € 20,00)

Drumstarter

Twaalf lessen drummen en trommelen in de cursus DrumStarter. Is dat iets voor jou? Na deze cursus weet je of het slagwerk en het drumstel jouw instrument is. In de cursus leer je basisritmes, het gebruik van drumstokken en hoe je thuis kan oefenen. Om thuis te oefenen heb je een drumpad nodig en een paar drumstokken. Deze kan je huren. De lestijd is 30 minuten. Er is plaats voor 4 kinderen van 7-11 jaar. Een oefenpad met drumstokken om thuis te oefenen is te huur.

Prijs: € 87,00 voor 12 lessen (huur drumpad en stokken voor de hele cursus € 10,00)

KeyboardStarter

In 12 lessen leer je de basis van muziek maken op het keyboard in de cursus KeyboardStarter! Je krijgt les in een groepje en thuis oefen je op piano of keyboard. Je speelt mee met MP3tjes en je leert liedjes op je gehoor. De docent mailt oefeningen en liedjes die je thuis kunt doen. Je krijgt ook lesmateriaal op papier. Aan het einde van de cursus laat je aan je vrienden en familie zien wat je geleerd hebt.

De lestijd is 30 minuten. Er is plaats voor 4 kinderen van 6-11 jaar. Als je geen eigen instrument hebt kun je een keyboard huren van de muziekschool.

Prijs: € 87,00 voor 12 lessen (huur keyboard voor de hele cursus € 20,00)

Leslocaties

Hoofdlocatie 's-Gravenzande

MFC Maesemunde
Koningin Julianaweg 160
2691GH 's-Gravenzande

Kwintsheul Locatie Andreashof

Basisschool Andreashof
Leeuwerik 11
2295PE Kwintsheul

Wateringen locatie Welzijn E25

Stoelmatter 2
2292JL Wateringen

CELLOSTARTER

De cello is een strijkinstrument, familie van de viool. Bij Muziekmeesters kun je nu in een groepje starten met celloles. In 12 weken leer je wat basis van muziek én de cello. Na de cursus CelloStarter kan je natuurlijk door met celloles, en leer je ook hoe je samen met andere kinderen muziek maakt. De cursus CelloStarter is voor kinderen van 8-11 jaar. 

Prijs € 87,00 voor 12 lessen (huur cello voor de hele cursus € 30,00, borg € 50,00)

vioolstarter

VioolStarter, op woensdag om 13.00 uur, is voor jonge kinderen die daarna kunnen doorstromen naar de ouder-kind lessen. Viool kun je al spelen als je nog maar 4 jaar oud bent! Met een ouder of andere volwassene erbij kom je naar de les en met een groepje zet je de eerste stapjes naar vioolspelen.

Juf Jorinde is gespecialiseerd in lesgeven aan jonge kinderen en de muziekschool heeft een aantal kleine violen om te verhuren, zodat uitproberen makkelijk kan. 

Muziekmeesters Westland online