Muziek Meesters Westland

Sofia Samarskaya

Wie ben ik?

Ik ben Sofia Samarskaya, gitarist, muziekdocent en singer-songwriter. In 2020 heb ik de studie Docent Muziek afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Sindsdien geef ik gitaar- en muzieklessen op verschillende basisscholen. Daarnaast vind ik het leuk om zelf liedjes te schrijven en hou ik me bezig met het muzikaal begeleiden van improvisatietheatershows.  
 

Instrument

Vanaf 7 jaar is het mogelijk om te beginnen met de gitaarlessen. We spelen op een klassieke gitaar, dus een gitaar met 3 nylon en 3 metaal omwonden snaren. Ook als het je leuk lijkt om zelf liedjes te maken, kun je bij mij terecht!

Wat kun je verwachten in de lessen

Tijdens de gitaarlessen maken we kennis met muzieknoten en akkoorden. Je leert dus niet alleen hoe je iets speelt, maar je leert ook begrijpen wat je speelt. Er is veel ruimte voor eigen creativiteit; het zelf verzinnen van melodieën en akkoordenschema’s en eventueel een eigen liedje schrijven. We zorgen natuurlijk samen voor een gezellige les en je mag het altijd aangeven als er iets specifieks is wat je wilt leren op de gitaar.  

Muziekmeesters Westland online