Muziek Meesters Westland

Over Muziekmeesters Westland

Professioneel

Muziekmeesters Westland is een collectief van ervaren muziekdocenten. Iedere docent is afgestudeerd aan een conservatorium en is beroepsmatig bezig met muziek. Veel van onze docenten spelen regelmatig in professionele orkesten of werken mee aan muziekproducties.

Lesblokken

Een lesjaar bestaat uit 5 lesblokken. Ieder lesblok bevat 7 lessen en wordt afgesloten met een muzikale eindpresentatie. Een leerling kan zich per blok aan- of afmelden. Natuurlijk zien we graag dat leerlingen alle blokken volgen, maar dit is geen verplichting.

Start popkoor 'True Colors'

Op 15 mei 2017 is Popkoor 'Tue Colors' weer gestart. Onder leiding van Mirjam van der Beek zullen zij om de week op maandagavond repeteren en na de zomer elke maandagavond. Het popkoor is altijd...

Slotconcert 18 juni 2016

aanvang 16:00 uur Maesemunde in 's-Gravenzande

18 juni 2016

Zaterdag 18 juni is het dan zover. De Muziekmeesters en leerlingen gaan een daverend slotconcert geven. Het thema is dit jaar 'filmmuziek'. U bent van harte welkom om 16:00 uur in Maesemunde in...

Lichtjesavond Intratuin 's-Gravenzande

Op vrijdagavond 11 december spelen leerlingen van Muziekmeesters Westland in Intratuin `s-Gravenzande. De feestelijke kerstsfeer van Intratuin wordt daardoor nog eens extra opgeluisterd met...

22 november: Muzikale middag Intratuin

Op zondag 22 november presenteert Muziekmeesters Westland een muzikale middag in Intratuin 's-Gravenzande.

10 oktober: Speuren naar instrumenten

Ga je oren achterna en vindt de instrumenten. Als je het goede instrument hebt gevonden, mag je er natuurlijk zelf op spelen!

Les op maat

Voor statisch muziekonderwijs hoef je bij Muziekmeesters Westland niet bang te zijn: iedere docent stelt het plezier in de lessen voorop en houdt rekening met jouw behoeften en wensen. Zo krijgt iedere leerling persoonlijke begeleiding en muziekles op maat.

Samenspel

Iedere docent zal beamen dat samenspel het plezier in muziek maken verhoogt en de muzikaliteit verbetert. Daarom zijn er veel mogelijkheden tot samenspel: in vaste ensembles, maar ook op voorspeeldagen of leerlingendagen. Veel docenten organiseren daarnaast nog extra activiteiten voor hun leerlingen, zoals Vincent Janses akoestische sessies tijdens 'Vinnie's Gittar Winckel' en Erik-Jan de Withs 'saxofoondag'.

Muziekmeesters Westland online