Muziek Meesters Westland

Over Muziekmeesters Westland

Professioneel

Muziekmeesters Westland is een collectief van ervaren muziekdocenten. Iedere docent is afgestudeerd aan een conservatorium en is beroepsmatig bezig met muziek. Veel van onze docenten spelen regelmatig in professionele orkesten of werken mee aan muziekproducties.

Lesblokken

Een lesjaar bestaat uit 5 lesblokken. Ieder lesblok bevat 7 lessen en wordt afgesloten met een muzikale eindpresentatie. Een leerling kan zich per blok aan- of afmelden. Natuurlijk zien we graag dat leerlingen alle blokken volgen, maar dit is geen verplichting.

Les op maat

Voor statisch muziekonderwijs hoef je bij Muziekmeesters Westland niet bang te zijn: iedere docent stelt het plezier in de lessen voorop en houdt rekening met jouw behoeften en wensen. Zo krijgt iedere leerling persoonlijke begeleiding en muziekles op maat.

Samenspel

Iedere docent zal beamen dat samenspel het plezier in muziek maken verhoogt en de muzikaliteit verbetert. Daarom zijn er veel mogelijkheden tot samenspel: in vaste ensembles, maar ook op voorspeeldagen of leerlingendagen. Veel docenten organiseren daarnaast nog extra activiteiten voor hun leerlingen, zoals Vincent Janses akoestische sessies tijdens 'Vinnie's Gittar Winckel' en Erik-Jan de Withs 'saxofoondag'.

Muziekmeesters Westland online