Muziek Meesters Westland

Ukkies

Cursussen voor Ukkies (7 mnd. - 4 jaar)

Plezier hebben in muziek begint eerder dan je denkt. De muzieklessen voor jonge kinderen, 0-4 jaar, zijn altijd samen met een (groot)ouder of andere volwassene. Je maakt samen spelenderwijs kennis met muziek en het plezier dat je daaraan kunt beleven. En je kunt thuis de liedjes en muziekspelletjes herhalen zo vaak je wilt.

Wat kun je van de lessen verwachten?

'Spelen met muziek' is een cursus van 10 lessen van 1 uur. Er zijn groepen met kinderen van 7 maanden tot 2 jaar en van 2 tot 4 jaar. In dit uur is ook een kleine pauze. Spelen met Muziek I (7 mnd.-2 jaar) start in februari en september 2019 / Spelen met Muziek II (2-4 jaar) start in september 2019

Je zingt samen, er zijn bewegingsliedjes, klapspelletjes en nog veel meer. En de kinderen spelen op muziekinstrumentjes speciaal voor deze leeftijd.
Het plezier van samen muziek maken is elke week weer een feest. Zingen, spelen en dansen is daarnaast ook goed voor de ontwikkeling van kinderen. Door de muziek worden motoriek en ritmegevoel ontwikkeld en het zingen stimuleert de taalontwikkeling. Kosten: €65,- per deelnemer.

Spelen met Muziek en Theater voor peuters

Spelen met Muziek en Theater is een cursus van 10 lessen. Vijf lessen muziek en vijf lessen spel. Peuters spelen van nature en hebben een rijke fantasie! Plezier hebben in muziek en spel begint eerder dan je denkt. In de muzieklessen spelen de kinderen op muziekinstrumentjes, speciaal voor deze leeftijd. De theaterlessen worden ondersteunt door verhalen en gebruiksvoorwerpen. Kosten: €65,- per deelnemer.

Proeflessen

Op 23, 24 en 25 januari zijn er proeflessen van de cursus Spelen met Muziek I en van de cursus Spelen met Muziek en Theater. Om mee te doen met een proefles, graag een mail naar info@muziekmeesterswestland.nl

Inschrijven voor lessen of cursus.

Peutermuziekles in Wateringen

Bibliotheek Wateringen en Muziekmeesters Westland

bieden gezamenlijk een korte cursus van 4 woensdag-ochtenden Peutermuziekles aan. De lessen worden gegeven door de ervaren muziek op schoot docente Mieke Persoon. 

Voor meer informatie en aanmelden kijk HIER

Wanneer?

Proeflessen 23, 24, 25 januari 2019
Startdatum: 6, 7, 8 februari

Leslocaties

Naaldwijk locatie Koperen Kees

Theaterschool Koperen Kees
's Gravenzandseweg 105A
2671JL Naaldwijk

De Lier locatie Achterlaantje

Basisschool de Achtsprong
Achterlaantje 10
2678TC De Lier

Muziekmeesters Westland online