Muziek Meesters Westland

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor de lessen, klik dan op onderstaande link.  

Inschrijven seizoen 2018-2019

!! Als je jonger bent dan 18 jaar, graag ook het mailadres en telefoonnummer van ouder(s)/verzorger(s) opgeven. !!

Indien je inschrijft voor een groepsles (Basiscurcus, Instrumentenparade of Spelen met Muziek graag bij het opmerkingenveld aangeven welke locatie de voorkeur heeft)

Nadat je bent ingeschreven via de website komen je gegevens bij de administratie van Muziekmeesters Westland terecht. Zij zullen je aan de juiste docent koppelen. Er zal z.s.m. contact opgenomen worden om de (proef)les(sen) in te plannen.   

Indien je een huurinstrument wilt lenen (indien voorradig) of andere wensen hebt, kun je dit in het opmerkingen vakje bij de inschrijving aangeven. 

Lesvoorwaarden 

Cursusjaar
Het cursusjaar loopt van 3 september 2018 tot en met 29 juni 2019. In juli en augustus zijn er geen lessen.

Inschrijving
Inschrijving kan het hele cursusjaar door plaatsvinden. De lessen beginnen in overleg met de docent. De minimale afname van lessen is één lesblok. Bij duo-lessen of lessen om-de-week is de minimale afname twee lesblokken.

Opzeggen
De lessen kunnen per mail opgezegd worden, vóór aanvang van het nieuwe blok.  Voordat er voor het eerst ingeschreven wordt voor een lesblok, kan een aspirant-leerling eventueel een gratis proefles volgen.

Verhindering
Afmelding voor een les dient 24 uur van tevoren gedaan te worden. Indien er niet tijdig afgemeld is, wordt de les in rekening gebracht. De leerling kan mogelijk in overleg met de docent een vervangende les afnemen. Dit kan echter niet gegarandeerd worden. Indien de docent verhinderd is, zal in overleg een vervangende les afgesproken worden. Bij (langdurige) ziekte van de docent, zal deze voor een gekwalificeerde vervanger zorgen.

Lesmateriaal
Het lesmateriaal (lesboeken,bladmuziek, muziekpapier e.d.) wordt in overleg met de docent door de leerling zelf aangeschaft.

Groepslessen (Spelen met Muziek, Instrumentenparade, Instrumentenstarter)
Wanneer je je inschrijft voor de groepslessen bij Muziekmeesters Westland conformeer je je aan de volledige lessenreeks. Hierdoor is restitutie van het lesgeld bij een gemiste les niet mogelijk. Als de lessenreeks door onverziene omstandigheden niet kan worden afgemaakt, kunt u altijd contact met ons opnemen om tot een oplossing te komen.

 

 

 

Muziekmeesters Westland online