Muziek Meesters Westland

Muziek voor kinderen en jeugd

Instrumentenparade I (4-6 jaar)

Tijdens deze cursus leer je aan de hand van muziekinstrumenten de basiselementen van het muziek maken. De elementen: Ritme, melodie, hard en zacht en snel en langzaam komen iedere les aan bod. De cursus start ieder halfjaar. Je kunt de cursus vaker dan één keer volgen, want er zijn altijd nieuwe muziek instrumenten om te ontdekken. Er is plaats voor maximaal 8 kinderen.
Je krijgt wekelijks het lesmateriaal op papier voor in je map. Aan het einde van de cursus heb je je eigen muziekboek! De docent stemt de instrumenten zo veel mogelijk af op de ervaring en wensen van de cursisten. Er komen regelmatig gastdocenten om een speciaal muziekinstrument te presenteren. In de laatste les presenteren de kinderen aan hun familie en vriendjes wat ze hebben geleerd. Kosten: €75,- voor 12 lessen van 45 minuten.

Instrumentenparade II (7-11jaar)

De instrumentenparade II is speciaal bedoeld voor jonge kinderen die graag een instrument willen kiezen en leren bespelen, maar nog niet weten welk instrument. In deze cursus maak je kennis met de basisprincipes van de muziek en krijg je de kans om op verschillende instrumenten te spelen, zoals blokfluit, gitaar, viool en keyboard. Ook de instrumenten van de muziekverenigingen komen aan bod, zoals trompet, saxofoon of klarinet. Er komen regelmatig gastdocenten om een speciaal muziekinstrument te presenteren. In de laatste les presenteren de kinderen aan hun familie en vriendjes wat ze hebben geleerd en of er een muziekinstrument van hun keuze is. Kosten: €75,- voor 12 lessen van 45 minuten.

Proeflessen

Op woensdag 19 september zijn er proeflessen instrumentenparade. De nieuwe cursus start op woensdag 3 oktober. Om mee te doen met een proefles, graag een mail naar info@muziekmeesterswestland.nl

In bovenstaande balk kunt u zich via de pagina Inschrijven aanmelden voor de lessen.

Wanneer?

Proeflessen woensdag 19 september 2018
Startdatum woensdag 3 oktober 2018

Leslocaties

Hoofdlocatie 's-Gravenzande

MFC Maesemunde
Koningin Julianaweg 160
2691GH 's-Gravenzande

Locatie Kwintsheul

Basisschool Andreashof
Leeuwerik 11
2295PE Kwintsheul

De Lier locatie Sportlaan

Basisschool De Achtsprong
Sportlaan 47
2678 VG De Lier

Muziekmeesters Westland online