Muziek Meesters Westland

Muziek voor kinderen en jeugd

Instrumentenparade I (4-6 jaar)

Tijdens deze cursus leer je de basiselementen van het muziek maken. De elementen: Ritme, melodie, hard en zacht en snel en langzaam komen iedere les aan bod. De cursus start ieder halfjaar. Je kunt de cursus vaker dan één keer volgen, want er zijn altijd nieuwe muziek instrumenten om te ontdekken. Er is plaats voor maximaal 8 kinderen.
Je krijgt wekelijks het lesmateriaal op papier. Soms krijg je een instrument, bijvoorbeeld de ukelele een week mee naar huis om thuis te oefenen. De docent stemt de instrumenten zo veel mogelijk af op de ervaring en wensen van de cursisten. Er komen regelmatig gastdocenten om een speciaal muziekinstrument te presenteren. In de laatste les presenteren de kinderen aan hun familie en vriendjes wat ze hebben geleerd.

Instrumentenparade II (7-11jaar)

De instrumentenparade II is speciaal bedoeld voor jonge kinderen die graag een instrument willen kiezen en leren bespelen, maar nog niet weten welk instrument. In deze cursus maak je kennis met de basisprincipes van de muziek en krijg je de kans om op verschillende instrumenten te spelen, zoals blokfluit, gitaar, viool en keyboard. Er komen regelmatig gastdocenten om een speciaal muziekinstrument te presenteren. In de laatste les presenteren de kinderen aan hun familie en vriendjes wat ze hebben geleerd.

 
In bovenstaande balk kunt u zich via de pagina Inschrijven aanmelden voor de lessen.

Wanneer?

Instrumentenparade I (4 tot 6 jaar):
Locatie Kwintsheul Andreashof
woensdagmiddag 15.30-16.15
Locatie 's Gravenzande Maesemunde
woensdagmiddag 13.30-14.15

Instrumentenparade II (7 tot 10 jaar)
Locatie Kwintsheul Andreashof
woensdagmiddag 16.15-17.00
Locatie 's Gravenzande Maesemunde
woensdagmiddag 14.15-15.00

Startdatum woensdag 14 februari 2018

Leslocaties

Hoofdlocatie 's-Gravenzande

MFC Maesemunde
Koningin Julianaweg 160
2691 GH 's-Gravenzande

Locatie Kwintsheul

Basisschool Andreashof
Leeuwerik 11
2295 PE Kwintsheul

Muziekmeesters Westland online