Muziek Meesters Westland

PUUR! Cultuur

Westland Orkest PUUR!

PUUR! cultuur

In januari 2019, na de kerstvakantie, starten we met Westland Orkest PUUR! voor mensen met een beperking. Dit orkest gaat wekelijks repeteren op donderdagavonden. Je kunt je nu al opgeven!

Vind jij samen muziek maken leuk? Dan kun je in het orkest meespelen op je eigen instrument.

Heb je nog nooit muziekles gehad? En toch in het orkest? Dat kan: een muziekinstrument staat voor je klaar! Je begint dan met slagwerk, keyboard of melodica. Een dirigent leidt het orkest en een pianist speelt altijd mee.

Het Westerhonk Monster / donderdag 19:00-20:30 / €29 per maand (10 maanden per jaar) / start: januari 2019                                                         

Aanmelden? Klik hier!

 

Gratis workshopmiddag PUUR! cultuur

Koperen Kees 's-Gravenzandseweg 105A in Naaldwijk

Op zondag 14 oktober zijn er gratis cultuurworkshops voor mensen met een beperking. Op de locatie Koperen Kees ga je dansen  en muziekmaken. En er zijn  theater en beeldende workshops. Een middag vol cultuur.

Van 13.00 - 16.00 uur ben je welkom.

Geef je op! door te mailen naar: info@muziekmeesterswestland.nl

Kunstclub Muziek

De PUUR! cultuur Kunstclub voor (jong)volwassenen in Naaldwijk vindt het hele jaar door plaats op maandagen van 19:00 tot 20:30. Je kunt een cursus van zes weken in theater, muziek, dans of beeldende kunst volgen. Natuurlijk ben je ook welkom om aan alle cursussen mee te doen en zo te ontdekken wat je het leukst vindt. Na de herfstvakantie start de kunstclub muziek.De eerste muziekles is op maandag 29 oktober, de laatste les op maandag 3 december. Deelname aan de cursus kost €40.

In  2019 kun je een cursus dans, een cursus theater en een cursus beeldende kunst volgen. Doe je aan alle vier de cursussen mee? Dan betaal je €150 voor het hele jaar. 

Duur: Per cursus zes bijeenkomsten van 1,5 uur, in Naaldwijk, locatie theaterschool Koperen Kees

Kosten: €40 per cursus

Doelgroep: Jongvolwassenen en Volwassenen

Hier kun je inschrijven
Of je nu te maken hebt met een verstandelijke beperking, een gedragsstoornis of een ontwikkelingsstoornis: PUUR! is bedoeld voor alle buitengewone Westlanders.

Muziekmeesters Westland online