December 2014

Inschrijven voor lesblok III

Op 1 januari 2015 start het derde lesblok bij Muziekmeesters Westland. Wil je graag doorgaan met je muzieklessen, maar heb je je nog niet ingeschreven voor het volgende lesblok, doe dat dan nu! Dat kan via het inschrijfformulier op de website of per mail naar info@muziekmeesterswestland.nl.

Afsluiting lesblok II - Lichtjesavond in GroenRijk De Carlton

Het laatste lesblok van 2014 wordt feestelijk afgesloten met een Lichtjesavond op vrijdagavond 12 december bij GroenRijk De Carlton. Leerlingen van Muziekmeesters Westland brengen live kerstliedjes ten gehore op verschillende plaatsen in het tuincentrum. Je bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren. Speciaal op deze avond geldt er een muzikale korting van 20% op het gehele assortiment!

Talpa TV

Van Joanne Vermeer, redacteur bij Talpa Producties B.V., ontvingen we het verzoek om jonge kinderen (4-12 jaar) met een speciaal talent uit te nodigen om contact met haar op te nemen. Dit in verband met een nieuw te ontwikkelen televisieprogramma. Ben je geïnteresseerd? Bel of mail dan even naar het secretariaat. We sturen het mailbericht graag naar je door!

 

info@muziekmeesterswestland.nl
0651377157

Westland Saxofoon Festival

Muziekmeester Erik-Jan de With organiseert op 31 januari het Westland Saxofoon Festival. Het wordt een leerzame dag met workshops en concerten van saxofonisten en orkesten van (inter)nationaal topniveau.

 

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website. Hier vind je ook meer informatie over het festival en de deelnemende saxofonisten. De kosten voor het saxofoon festival zijn 25 euro incl. alle workshops en concerten. Als er vragen zijn m.b.t. inschrijven, mail Erik-Jan dan op ejdewith@casema.nl of bel: 0641254207. Er zijn maximaal 100 kaarten beschikbaar.

Nieuw project: Kamerorkest

Eind januari gaat onder leiding van Muziekmeester Domique Zwartelé een kamermuziekproject van start. Tijdens lesblok III en IV komen 6 leerlingen van Muziekmeesters Westland een aantal keren bij elkaar om een stuk in te studeren. Op dit moment is de bezetting als volgt: viool, cello, piano, klarinet, dwarsfluit, hoorn.

 

Wil je hier meer van weten of een keer mee-repeteren? Mail even naar het secretariaat. Je bent van harte welkom!

Workshops ‘Muziek en Theater’

Zoek je nog een leuke activiteit voor in de kerstvakantie? Wat dacht je van de bijzondere workshops van Muziekmeester Dominique Zwartelé?

 

In de Kerstvakantie, op vrijdag 2 januari, zijn kinderen van harte welkom om aan een workshop ‘Muziek & Theater’ deel te nemen. De kosten bedragen € 10,- per persoon, incl. drinken en iets lekkers. De 3 workshops zijn ingedeeld op leeftijd:

 

 

Schrijf je gauw in!

Voor meer informatie over de items van deze nieuwsbrief, inschrijven voor lessen of workshops, suggesties, vragen etc. kun je terecht bij het secretariaat: info@muziekmeesterswestland.nl