Muziek Meesters Westland

Start korte cursussen

Muziekmeesters Westland start in de week van 7 februari met korte oriëntatie cursussen muziek. Alle cursussen zijn 12 weken.

INSTRUMENTSTARTER

Kinderen kunnen kiezen voor een cursus waarbij ze in een groepje starten op een instrument. Zo zijn er de cursussen GitaarStarter, DrumStarter en KeyboardStarter. Nieuw zijn CelloStarter en VioolStarter.

Specifieke info op DEZE PAGINA

Als je kind nog niet weet of een instrument iets voor hem/haar is, kun je in de weken daarvoor een proefles bezoeken. Alle proeflessen staan online om op in te schrijven, zo houden we de bezoekersaantallen beperkt en blijft er ruimte voor afstand van elkaar in de lokalen.

Een muziekinstrument is te huur voor de 12 weken van de cursus. Dan kunnen de deelnemers meteen ontdekken hoe het is om thuis muziek te oefenen.

PARADE CURSUSSEN VOOR ORIENTATIE

Voor kinderen in de leeftijd vanaf 4 jaar zijn er muzieklessen waarbij ze in 12 weken een muzikale basis krijgen en heel veel muziekinstrumenten uitproberen. Muziekparade is voor 4-6 jarigen en Instrumentenparade voor 7-11 jarigen. Deze ‘parade’ cursussen zijn echte basislessen, waarbij de kinderen geen huiswerk krijgen, maar wel in de lessen de elementen van muziekmaken leren. Hard, zacht, hoog, laag, snel, langzaam, ritme, melodie, alles komt voorbij naast de verschillende muziekinstrumenten. Zingen en een beetje notenschrift is ook onderdeel van de lessen.

Meer informatie lees je HIER

Muziekmeesters Westland geeft deze lessen op de hoofdlocatie Maesemunde in ’s-Gravenzande, in De Lier op basisschool De Achtsprong en in Wateringen, de locatie van Welzijn E25.

 

Brochure 2020-2021

De brochure met de korte cursussen Download

Muziekmeesters Westland online