November 2014

Muzikale speurtocht groot succes

Op zaterdag 8 november jl. deden tientallen basisschoolkinderen mee aan de muzikale speurtocht van Muziekmeesters Westland. Bij de start ontvingen de kinderen fotokaartjes waarop een deel van een instrument stond afgebeeld. Vervolgens begon het ‘speuren’ naar het juiste muziekinstrument.  Als dat gevonden was, mochten de kinderen er naar hartenlust op spelen. Op deze manier maakten zij kennis met viool, cello, dwarsfluit, blokfluit, klarinet, saxofoon, piano, keyboard, gitaar, slagwerk, trompet en hoorn. Bij elk instrument was een puzzelstukje te verdienen en als de puzzel compleet was, ontvingen de kinderen een prijs. Na afloop gaven de kinderen aan wat hun lievelingsinstrument was en alle puzzelaars ontvingen een kazoo van Muziekmeesters Westland.

Lichtjesavond bij GroenRijk De Carlton

Kom kijken en luisteren! Op vrijdagavond 12 december spelen leerlingen van Muziekmeesters Westland kerstliedjes bij GroenRijk De Carlton. 

 

Leuke extra: speciaal op deze avond geldt er een korting van 20% op het hele assortiment van GroenRijk De Carlton.

Muzieklessen in Naaldwijk en Kwintsheul

Met ingang van januari starten er nieuwe lessen in dorpskernen Naaldwijk en Kwintsheul. We geven een overzicht:

 

 

Alle instrumenten zijn ook te huur. Meer informatie over deze lessen vind je op onze website. Je kunt natuurlijk ook mailen naar info@muziekmeesterswestland.nl 

Workshops 'Muziek en Theater'

In de Kerstvakantie, op vrijdag 2 januari, zijn kinderen van harte welkom om aan een workshop ‘Muziek & Theater’ deel te nemen. De kosten bedragen € 10,- per persoon, incl. drinken en een versnapering. Muziekmeester Dominique Zwartelé verzorgt de workshops.


De 3 workshops zijn ingedeeld op leeftijd:

 


Schrijf je alvast in, zodat je verzekerd bent van deelname!

Belangrijke mededeling

De extra muzikale activiteit van lesblok III (blokpresentatie) wordt verplaatst van vrijdag 20 februari naar zaterdag 21 februari. 

Later volgt hier meer informatie over.

Muzikale voorstellingen in De Naald

Voice Male: Big Bang

Waterloo, Rock me Amadeus, New Year’s Day, Rasputin; je raadt het al. Voice Male voorziet de evolutietheorie op geheel eigen wijze van een soundtrack. Voor elke evolutie, ontwikkeling of trend in onze geschiedenis is er volgens hen wel een deun te bedenken. Niet altijd even waarheidsgetrouw, maar wel vrolijk, ontroerend en soms confronterend. Voice Male herschrijft de geschiedenis!

Zaterdag 29 november, Theaterconcert, 20.15 uur.

 

TOP2000 Live!

Met dijken van vocalisten, een swingende live band aangevuld met een uitbundige lichtshow en spectaculaire LED-wall, is deze avond een lust voor zowel oog als oor. Een concert dat steevast eindigt in een massaal 'We want more'. De TOP 2000 in het theater!

Donderdag 11 december, Theaterconcert, 20.15 uur.