Nieuwsbrief oktober 2014

De eerste lesblokpresentatie was een succes!

Op 18 oktober vond de allereerste lesblokpresentatie van Muziekmeesters Westland plaats. De zaal was goed gevuld en de leerlingen hebben zich van hun beste kant laten zien en horen. De docenten kunnen trots zijn!


De WOS heeft op 22 oktober de lesblokpresentatie uitgezonden in het programma 'Spotlight'. Je kunt deze uitzending terugkijken op de website van de WOS (vanaf 03.00 minuten).


De foto's van de lesblokpresentatie kun je bekijken op Facebook.

Speurtocht: ontdek je instrument

Op zaterdag 8 november organiseert Muziekmeesters Westland een muzikale speurtocht. Maak kennis met de Muziekmeesters en hun instrumenten. Volg de speurtocht langs alle instrumenten, die je natuurlijk mag uitproberen. Heb je een voorkeur voor een bepaald instrument? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles. 


De speurtocht is voor kinderen vanaf 6 jaar met hun ouders. Alle goede muziekspeurders ontvangen een prijs.
Zaterdag 8 november tussen 14.00 uur en 16.00 uur, locatie MFC Maesemunde, Kon. Julianaweg 160 te `s-Gravenzande.

Vernieuwde website

Wellicht heb je het al gezien als je een kijkje hebt genomen op muziekmeesterswestland.nl: de website is vernieuwd! Je kunt nu meer informatie over de lessen en docenten vinden en de website ziet er natuurlijk veel mooier uit.


Nog steeds zijn we hard aan het werk om de website nog mooier en completer te maken, dus blijf regelmatig een bezoekje brengen.

Muzikale voorstelling in De Naald

Drie gouden stemmen. Een avond lang onweerstaanbare girlpower. De Diva’s of Soul zijn terug met een show van internationale allure: swing en dans mee met Big, Black & Beautiful!  


Big, Black & Beautiful: Live concert
Donderdag 20 november, Theaterconcert, 20.15 uur.