Muziek Meesters Westland

Monica Millar

Wie ben ik?

Hi, ik ben Monica Millar. Ik geef meer dan 30 jaar zangles en ik geef graag les aan kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen tot 100! Mijn specialiteiten zijn jazz, pop, musical en Latijns-Amerikaans. Ik zing zelf graag jazz en heb veel eigen nummers geschreven die zowel pop als jazz en Latin invloeden hebben.Doordat ik al zo lang lesgeef heb ik erg veel ervaring opgebouwd. Ik heb o.a. 10 jaar lang lesgegeven aan de DAPA (een musical academy in Den Haag) en daarnaast was ik zangcoach bij de bekende musical productie Tarzan.

Ik ben in 1992 afgestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam (jazz) en in 2005 heb ik in Ohio mijn certificaat “Certified Master of Estill Voice Training” (EVT) behaald. EVT is een didactiek die het aanleren van zangtechniek overzichtelijk maakt. Naast zangeres ben ik ook pianiste.

Instrument

Ik geef zang en begeleidend spelen op piano. In bovengenoemde stijlen. 

Wat kun je verwachten van de lessen

Ik leer jou wat je allemaal kunt bereiken met je stem en dat is meestal meer dan jij denkt. Iedere stijl heeft een eigen techniek, het is dus niet zo dat je met één techniek alles kunt zingen. 

Ik neem alle lessen op zodat je thuis terug kunt luisteren en leert hoe jouw stem écht klinkt voor publiek want dat is heel anders dan dat jij zelf hoort tijdens het zingen.
Ik begeleid je tijdens de les altijd op piano zodat je eraan gewend raakt om met een instrument te zingen.
Ik organiseer ook leuke vocal sessions waaraan je kunt deelnemen en in een veilige setting kunt optreden voor publiek (dit is overigens geen verplichting).
Als jij zelf liedjes schrijft help ik jou graag daarmee.
Bij mij kan je ook leren jezelf te begeleiden op piano.

Probeer een gratis proefles en krijg een paar leuke tips die je meteen in de praktijk kunt toepassen!

Muziekmeesters Westland online