Muziek Meesters Westland

Katja Dirven

Wie ben ik?

Mijn naam is Katja Dirven-Didychenko. Ik ben celliste, cellodocente en dirigente. Ik ben geboren in Kiev (Oekraïne). In Kiev heb ik mijn conservatoriumopleiding gevolgd aan Nationale Muziekacademie en in Nederland heb ik mijn masteropleiding afgerond bij het Rotterdams Conservatorium (tegenwoordige Codarts). 

Instrument

Bij Muziekmeesters Westland geef ik celloles. Ook leid ik met veel plezier kleine en grote groepen, in verschillende samenstellingen, zoals 'Strijkensemble ‘s-Gravenzande', en in Rotterdam het 'Kralingen Klassiek Ensemble'. Bij het Hellendaal Muziekinstituut leid ik het 'Intermezzo Ensemble'. Op mijn website vind je meer informatie over mij en de projecten van mijn ensembles. 

Wat kun je verwachten van de lessen?

Ik geef les aan iedereen! Muzieklessen zijn er voor mensen van alle leeftijden. Of je al een muzikale achtergrond hebt of niet, mijn doel is om alle leerlingen plezier te laten krijgen in het muziek maken en daarvan te genieten. In mijn lessen kom je in aanraking met vele muziekstijlen, genres, muziekvormen, technieken, dynamiek, klankkleuren. Ook help ik je je instrument te beheersen, zodat het bespelen van je instrument vanzelfsprekend wordt, zonder technische problemen.

Bij ensemble-lessen kiezen we samen een interessant, leerzaam repertoire. Regelmatig organiseert Muziekmeesters Westland optredens. Dat is behalve leuk, ook heel leerzaam en goed voor de muzikale ontwikkeling voor leerlingen van alle niveaus en leeftijden.

www.katjadirven.nl

In bovenstaande balk kunt u zich via de pagina Inschrijven aanmelden voor de lessen.

 

Muziekmeesters Westland online