Januari 2016

Nieuwe cursussen ‘Spelen met Muziek’

Op woensdag 3 februari en donderdag 4 februari starten er weer cursussen voor de allerkleinsten (1 t/m 3 jaar) in Naaldwijk, `s-Gravenzande en De Lier. Kom met je kind of kleinkind spelenderwijs kennismaken met muziek door middel van zang, dans en muziekspelletjes. Natuurlijk worden er ook veel muziekinstrumentjes gebruikt.

Info 'Spelen met Muziek' per locatie

`s-Gravenzande

 

Naaldwijk

 

De Lier

 

Kosten: € 60,-

Basiscursus voor 4- tot 6-jarigen

Begin januari is de Basiscursus gestart: een cursus van 12 lessen van 1 uur speciaal voor 4-, 5- en 6-jarigen. Tijdens de lessen zijn de kinderen afwisselend bezig met zingen, spelen, luisteren, bewegen, componeren en kennis opdoen. De kinderen maken kennis met diverse instrumenten en leren daar zelf eenvoudige liedjes op spelen. Ook maken de leerlingen kennis met de notatie van muziek en ontwerpen hun eigen muziekstukjes.

Locatie-info Naaldwijk

Inmiddels wordt er al weer een aantal weken lesgegeven op de nieuwe locatie Van der Hoevenstraat 18 te Naaldwijk. De volgende individuele- en duolessen worden daar gegeven:

 

 

Voor meer informatie over alle cursussen, lessen en het aanmelden daarvoor kun je mailen naar info@muziekmeesterswestland.nl of bellen naar 06-51377157 (secretariaat).

Lichtjesavond 

Het is alweer even geleden, maar daarom niet minder indrukwekkend: vrijdag 11 december speelde een groot aantal leerlingen van Muziekmeesters Westland in de kerstsferen van Intratuin `s-Gravenzande. Er was veel publiek en met name de violistengroep trok veel bekijks. Het repertoire stond natuurlijk in het teken van kerst, maar er werd ook andere muziek ten gehore gebracht. We kijken terug op een bijzondere Lichtjesavond in een bijzonder ambiance!