Januari 2015

Geef je op voor bandmuziekles!

Goed nieuws! Wil je in een band spelen? Meld je dan aan via info@muziekmeesterswestland.nl voor de nieuwe lessen 'Spelen in een band' op woensdagavond. Voor beginnende en ervaren drummers, vocalisten, gitaristen, bassisten, toetsenisten en blazers kun je bij Muziekmeesters nu terecht om met elkaar samen te spelen. Onder leiding van Vincent Janse (gitaar) kies je als groep je eigen muziek uit en leer je samenspelen. Elkaar vertrouwen, samenspelen en met veel lol muziek maken: de nieuwe bandlessen bij Muziekmeesters maken het mogelijk.

Muziek voor kinderen

De lessen in Naaldwijk en Kwintsheul zijn inmiddels van start gegaan. De cursus ‘Spelen met Muziek’ voor de kleintjes in Kwintsheul bleek zo populair dat er zelfs 2 groepen zijn gevormd. 

Bij de Instrumentenparade, een brede muzikale cursus van 21 lessen, is zowel in Naaldwijk als Kwintsheul nog ruimte voor leerlingen. Tijdens de cursus leren de kinderen (van 7-12 jaar) op 4 verschillende instrumenten te spelen en daarnaast doen zij algemene muzikale kennis op. De cursus wordt in groepjes gegeven en de kinderen spelen veel samen. Meedoen? Meld je dan aan via info@muziekmeesterswestland.nl

Jamsessie/improvisatieworkshop pentatoniek

Op zaterdagmiddag 21 februari staat de extra muzikale activiteit van lesblok III gepland. Muziekmeesters Erik-Jan de With, Anneloes Meier en Vincent Janse geven een interactieve workshop die de deelnemers meeneemt in de wereld van de improvisatie. Je hoort wat improvisatie is, hoe de veelgebruikte toonladder ‘mineur pentatoniek’ klinkt en hoe je daarmee een verhaal kunt vertellen.

Natuurlijk laten de Muziekmeesters voorbeelden horen van bekende pop-, rock-, blues- en jazzbands, maar je kunt ook zelf aan de slag om met hen en andere leerlingen te jammen. Als je mee wilt doen, meld je dan alvast aan via info@muziekmeesterswestland.nl. Ook als je geen leerling bent bij Muziekmeesters Westland, ben je van harte welkom.