Muziek Meesters Westland

David Duijzer

Wie ben ik? 

Mijn naam is David Duijzer en ik ben 27 jaar oud. Ik ben afgelopen jaar afgestudeerd van de opleiding Docent Muziek van het conservatorium van Rotterdam. Ik speel in verschillende bands waaronder The Tale Bones.

Instrument? 

Het drumstel is mijn favoriete instrument. Ik speel al sinds mijn 12de op het drumstel en sinds die tijd veel mee bezig geweest. Ik speel ook een beetje gitaar, ukelele en piano, daarnaast kan ik ook een beetje zingen. Ik verzorg lessen en workshops voor alle eerder genoemde instrumenten zowel voor de basisschool als middelbare school en buitenschoolse activiteiten.

Wat kan je verwachten? 

Bij Muziekmeesters Westland verzorg ik workshops en drumlessen.

Bij de workshops komen verschillende instrumenten aanbod en draait het vaak om plezier maken met muziek. Tijdens de workshops kunnen de deelnemers zichzelf oriënteren op verschillende instrumenten en kennismaken met de basistechnieken en de klank van de instrumenten.

Bij de drumlessen zijn we veel bezig met drummen. Tijdens de lessen drummen we vaak met liedjes mee. Ik heb zelf verschillende liedjes die we mee kunnen spelen, maar het leukste is als je zelf een liedje meeneemt die je graag wilt leren spelen. Ook zijn we bezig met het leren lezen van noten en verschillende technieken.

David Duijzer
Muziekmeesters Westland online