Muziek Meesters Westland

Zanggroep

Mirjam van der Beek

Wie ben ik?

Mijn naam is Mirjam van der Beek – van Gelderen. Ik ben als zang- en muziekdocent verbonden aan Muziekmeesters Westland, SKVR Rotterdam, Vocadillo (Rijkswaterstaat), Cadenza Theateropleidingen, CKC Zoetermeer, Jeugd Vakantie Activiteiten, Online Muziekcursus en Online Muziekacademie, Popschool Nederland, Middin Den Haag voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Florence Nightingale School Zoetermeer, Vivere Democratisch Onderwijs Rotterdam, School of Music en Muziek ook voor jou. Mijn eigen stem is hoge sopraan en ik ben leadzangeres van de Metalband Venator.

Ik ben mijn opleiding begonnen als Vakspecialist Muziek in het Basisonderwijs, en heb daarna de opleiding tot stemdocent Adem, Stem en Boventonen behaald in Antwerpen. Naast een vooropleiding aan de Nederlandse Musical Ensemble Academie en een cursus Muziektheorie heb ik een studio- & performance training met succes afgerond aan de Academie voor Lichte Muziek in Lelystad. Ik heb een certificaat behaald bij de Complete Vocal Technique Summercourse in Helsinki en ik was deelnemer van de Masterclass Complete Vocal Technique bij Cathrine Sadolyn. Mijn certificaat als Zangexpert behaalde ik bij Zangexpress en hier volg ik regelmatig verschillende nascholingscursussen.
Op dit moment ben ik bezig met Teach Sing Kids waarbij de Estill Voice Training System methode wordt toegepast bij kinderen.
Ik heb in diverse koren gezongen en in verscheidene musicals (hoofd-) rollen vertolkt. Als muziekdocent geef ik privé zanglessen en heb ook ervaring als pianodocent bij verschillende muziekscholen.

Instrument

Je stem is je muziekinstrument.
In de zanglessen krijg je de basisbeginselen van het zingen aangeleerd. Ik begeleid je in het werken aan je zangtechniek, tekstinterpretatie, gehoortraining, aan het vergroten van je stembereik en het uitkiezen & zingen van repertoire dat je goed ligt.

Wat kun je verwachten van de lessen?

We starten de zangles altijd met een warming up en vervolgens wordt gekeken hoe we de geleerde technieken kunnen toepassen in een liedje dat je zelf hebt uitgekozen. Je krijgt les volgens de methode Complete Vocal Technique. Het is fijn als je de teksten en eventueel de bladmuziek van de liedjes meeneemt naar de zanglessen, zodat de docent aantekeningen voor je kan maken

Muziekmeesters Westland online