Muziek Meesters Westland

Zanggroep

Mirjam van der Beek

Wie ben ik?

Ik ben Mirjam van der Beek - van Gelderen en ben als zang- en muziekdocent verbonden aan verschillende koren. Ik heb ruime ervaring opgedaan in zangcoaching voor musicalproducties bij het Warm Water Jeugdtheater Zoetermeer & Greg en Baud Productions. Als zangeres heb ik meegewerkt aan een nieuwe muziekmethode voor vluchtelingenkinderen om de Nederlandse taal te leren voor Stichting ChildTuition. Ook ben ik erkend lid van de Nederlandse Vereniging van zangpedagogen.

Na mijn studie Vakspecialist Muziek in het Basisonderwijs en heb ik nog verschillende bijscholingen en cursussen gevolgd. 

Als muziekdocent heeft ik ervaring met lesgeven in het Voortgezet Speciaal Onderwijs, het basisonderwijs, de buitenschoolse opvang, kinderdagverblijven en bij verschillende muziekscholen als pianodocent.

Tijdens de individuele zanglessen krijg je de basisbeginselen van het zingen aangeleerd, werk je onder vakkundige begeleiding aan je zangtechniek, tekstinterpretatie, gehoortraining, het vergroten van je stembereik en het uitkiezen & zingen van repetoire dat je goed ligt. In de zangles starten we met een warming up en vervolgens wordt gekeken hoe we de geleerde technieken kunnen toepassen in een liedje dat je zelf hebt uitgekozen. Je krijgt les volgens de methode Complete Vocal Technique.

 

Muziekmeesters Westland online