Muziek Meesters Westland

Muziek voor baby's en peuters

Plezier hebben in muziek begint eerder dan je denkt. De muzieklessen voor jonge kinderen, 0-4 jaar, zijn altijd samen met een (groot)ouder of andere volwassene. Je maakt samen spelenderwijs kennis met muziek en het plezier dat je daaraan kunt beleven. En je kunt thuis de liedjes en muziekspelletjes herhalen zo vaak je wilt.

Wat kun je van de lessen verwachten?

'Spelen met muziek' is een cursus van 10 lessen van 1 uur. Er zijn groepen met kinderen van 7 maanden tot 2 jaar en van 2 tot 4 jaar. In dit uur is ook een kleine pauze.
Je zingt samen, er zijn bewegingsliedjes, klapspelletjes en nog veel meer. En de kinderen spelen op muziekinstrumentjes speciaal voor deze leeftijd.
Het plezier van samen muziek maken is elke week weer een feest. Zingen, spelen en dansen is daarnaast ook goed voor de ontwikkeling van kinderen. Door de muziek worden motoriek en ritmegevoel ontwikkeld en het zingen stimuleert de taalontwikkeling. Kosten: €65,- per deelnemer.

Proeflessen


Op 19, 20 en 21 september zijn er proeflessen Spelen met muziek. Om mee te doen met een proefles, graag een mail naar info@muziekmeesterswestland.nl

In bovenstaande balk kunt u zich via de pagina Inschrijven aanmelden voor de lessen.

Wanneer?

Proeflessen 19, 20 en 21 september 2018
Startdatum: 3, 4 en 5 oktober 2018

Leslocaties

Naaldwijk locatie Koperen Kees

Theaterschool Koperen Kees
's Gravenzandseweg 105A
2671JL Naaldwijk

De Lier locatie Achterlaantje

Basisschool de Achtsprong
Achterlaantje 10
2678TC De Lier

Muziekmeesters Westland online