Muziek Meesters Westland

Knallend Westland 5 Editie 2020

Voor gitaristen, gitaardocenten, gitaarleerlingen

Op 5 januari 2020 vindt in theater de Naald voor de vijfde keer het Nieuwjaarsconcert Knallend Westland plaats. Een geweldig evenement waar jong en oud muzikaal en theatraal talent op allerlei manieren in het zonnetje wordt gezet. Dit concert is een initiatief van Westland Cultuurweb en Blazers Collectief West.

Wil je een impressie van het laatste nieuwjaarsconcert, kijk dan eens hier: 

4 januari 2019

Muziekmeesters Westland en Westland Cultuurweb willen volgend jaar de gitaar in de spotlights zetten. Hiervoor gaan we een groot gitaarorkest samenstellen dat tijdens het concert op ludieke wijze zal optreden. Met gitaristen van jong tot oud, van beginners tot gevorderden bestormen we gezamenlijk het podium.

Wil jij als gitarist/gitaarschool/gitaardocent met leerlingen hieraan meedoen? Laat dit dan voor de herfstvakantie aan mij weten!

Hoe gaat het in z'n werk?
• In november worden bladmuziek en mp3’s verspreid.
• Gezamenlijke repetities op zaterdagmiddag, 30 november 15.00-16.00 uur, 7 december 13.00-14.00 uur, 21 december 13.00-14.00 uur
• Generale repetitie zaterdag 4 januari, concert zondag 5 januari

We hopen op veel gitaristen, alle leeftijden, die het gaaf vinden om in een evenement op te treden, op het grote podium van de Naald, met top licht en geluid.
En we hopen op betrokken docenten die graag samen met hun leerlingen mee doen in de werving, voorbereiding, én ’t concert.

Deelnemers krijgen van de organisatie een gitaarband, bijv. zoals hier op de afbeelding, om staande te kunnen spelen tijdens het concert.

Mede namens Jeroen Kunstman van Westland Cultuurweb,

Yolanda Davids
Artistieke & Zakelijke leiding Muziekmeesters Westland
0174 352 125  Bereikbaar op ma. t/m do.

GEEF JE OP!

 

 

Muziekmeesters Westland online