Muziek Meesters Westland

Erik-Jan de With

Wie ben ik?

Ik ben Erik-Jan de With. In 2005 ben ik cum laude met onderscheiding afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ik heb op bekende Nederlandse podia gespeeld, maar ook in onder andere New York, Madrid, Parijs, Berlijn, Londen en Praag.

In 2012 heb ik het Westland Saxofoon Orkest (WSO) opgericht met mijn eigen leerlingen. We spelen onder andere met Dario Fo in de Oude Kerk in Naaldwijk en in de Beurs van Berlage in Amsterdam. In 2015 komt de eerste cd van het WSO uit.

Instrument

Ik geef saxofoonlessen, zowel individueel als in een groep.

Wat kun je verwachten van de lessen?

Bij Muziekmeesters Westland kun je bij mij individuele of groepslessen saxofoon volgen. De eerste keer dat je een saxofoon ziet, ziet het instrument er misschien nog wat ingewikkeld uit, maar binnen enkele weken kun je al leuke nummers spelen.

Naast de vaste (eind)presentaties van de leerlingen van Muziekmeesters Westland, organiseer ik ook een saxofoondag. Hier kunnen alle leerlingen aan deelnemen en workshops volgen bij grote saxofonisten als Benjamin Herman, Leo van Oostrom, Arno Bornkamp en David Kweksilber. Verder organiseer ik ieder jaar een leuk evenement voor mijn eigen leerlingen, bijvoorbeeld een bezoek aan het instrumentenmuseum in Brussel.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt ook een keer vrijblijvend komen kijken of een proefles volgen. Dan kun je gelijk de saxofoon even uitproberen.

 In bovenstaande balk kunt u zich via de pagina Inschrijven aanmelden voor de lessen. 

Muziekmeesters Westland online