Muziek Meesters Westland

Nieuws

Westland Ontbijt

Op 22 september, Westland Ontbijt in De Oude Kerk Naaldwijk. Westland Ontmoet met eten, muziek en theater.

Everlasting Last

Cees van Veldhoven start in het voorjaar van 2019 met Everlasting Last 2.0 De muziek van James Last, beroemd in de vorige eeuw vanaf de jaren 70, herleeft in dit muziekproject. Gezocht...

Gratis Proeflessen

Op 19, 20 en 21 september zijn er gratis proeflessen Spelen met Muziek. De gratis proeflessen Instrumentenparade, Gitaarstarter en Keyboardstarter zijn op 19 september.

Instrumentenparade

Doe mee met een gratis proefles op 19 september en ontdek of de Instrumentenparade jouw eerste muziekcursus gaat worden!

De gratis proeflessen zijn in 's-Gravenzande (locatie Maesemunde),...

PUUR! gratis workshopmiddag

Voor deelnemers met een beperking. Kom op zondag 14 oktober naar Koperen Kees in Naaldwijk voor een middag met gratis workshops. Muziek, dans en beeldend. Van 13.00 - 16.00 uur. 

Geef...

Impulsgelden op twee basisscholen

Vanaf september 2018 is Muziekmeesters Westland de partner van basisscholen De Blinkerd in Monster en de Bernadetteschool in Naaldwijk. 

Muziekmeesters Westland ondersteunt met een...

Inschrijven seizoen 2018-2019 kan nu

De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zijn geopend! Vanaf dit seizoen kun je je online inschrijven. Staat de juiste les er niet tussen? Neem dan contact op via...

Nieuwjaarsconcert in De Naald

Zou je willen zingen in een koor op het grote podium van De Naald? Doe mee met het zangproject voor het Nieuwjaarsconcert op 6 januari voor kinderen van 7 tot 14 jaar.
Vier repetities op...

Muziekmeesters Westland online